Trooper 10 ani

În toamna lui 2005 am reușit să organizăm în Târgoviște un spectacol grandios pentru a aniversa primii 10 ani de activitate Trooper. Am făcut ca sărbătoarea să fie completă, invitând pe scenă, alături de noi, toate trupele vechi din Târgoviște. I-am reunit pe toți membrii trupelor, astfel au cântat: Proelium, Hardton, Chrom Dioxid. Cireașa de pe tortul aniversar Trooper au fost bunii noștri prieteni de la Iris.
Începuseră să se poarte discuții despre plecarea lui Geni Ghenciulescu pentru a se alătura familiei sale peste hotare. Soluția a fost Andrei "Banderas" Curătureanu, pregătit de Geni și Balaurul în a prelua postul de sunetist.
A urmat un nou produs lansat pe Internet: Gloria tribut pentru Iris, primul album tribut lansat în România. În 2006 ne-am apucat de compus un nou disc Trooper, acum fiind hotărâți să-l lansăm pe CD. Am decis ca numele albumului sa fie Electric, cuvânt ce reprezenta perfect grupul în acel moment. Au urmat multe concerte și asta nu a făcut decât să ne bucure la maxim.