Trooper forver!

Repetițiile se desfășurau în condiții foarte grele. Bass-ul și ghitara amplificate pe același vechi radio, vocea pe un alt radio, iar tobele erau, de fapt, niște scaune acoperite cu diferite pături, cutii etc, pentru a reda sunete diferite. Totuși aveam un cinel ...
Acest gen de repetiție a durat destul timp. Înregistram de fiecare dată ca să auzim exact ce s-a întâmplat în cântare. Ne ajuta mult treaba asta.
Cum era și normal, au apărut piese noi: Lady in Black, Down You Go și Remember Adi Popa. Într-un târziu am reușit să cumpărăm niște tobe albastre din placaj. Eram cei mai fericiți din lume și aveam ocazia să repetăm în sala celor de la Chrom Dioxid. Deși intrasem în sala aia de zeci de ori, acum, știind că Adi este mort, mă simțeam destul de străin. Repetam zilnic ore întregi până nu mai puteam. Între noi patru începuse să se lege o prietenie aproape perfectă. Ne întâlneam zilnic și în toți anii în care am fost împreună nu ne-am plictisit nici o secundă unii de alții.
Negative s-a angajat pe timpul verii și în august a reusit să-și cumpere un set mai bun de tobe. Oscar, de asemenea, și-a cumpărat un bass pentru că cel pe care-l avea era al lui Alexandru.