Un singur drum

"Să nu te apuci niciodată de un lucru, dacă nu ai suflet"
... 1992-1993 primăvara, viața, nu aveam foarte mult curaj, așa că așteptam să se întunece afară un pic, apoi mergeam în parcul din orașul meu, Târgoviște, pentru a-i pândi pe cei de la Chrom Dioxid cum repetau.
Stăteam și mă uitam în fiecare seară printr-o spărtura dintr-un geam. Priveam atent mereu și mă bucuram de fiecare dată. Eram convins că este cea mai tare trupă din lume. Aveau scule, cântau cu putere, mie-mi transmiteau o energie și o bucurie extremă. Totul era la maxim. Într-un târziu am avut curajul să merg și în sala lor, atunci când avea loc o repetiție. Soc total! Instrumentele erau la doi-trei metri de mine, pereții acoperiți cu postere, afișe, lumini ... iar sunetul era atât de puternic încât îl simțeam în stomac.
Nu mi-a fost greu să mă decid: "Vreau o trupă!"
Nu a trecut mult și împreună cu fratele meu (Aurelian Dincă) am început să lucrăm la diferite idei. I-am convins pe doi colegi din clasa mea să se alăture trupei. Astfel: Alin și Aurelian Dincă, Eduard Enuță și Răzvan Voicu au constituit prima formulă a trupei. Nu a durat, dintr-o groază de motive. A doua încercare a fost compusă din: Alin și Aurelian Dincă plus vărul nostru Alexandru "Andu", care în scurt timp și-a și cumpărat o ghitară bass.
Treaba nu prea mergea, așa că am renunțat.
Timpul trecea și nu mai rezistam. Trebuia să reformez trupa. Primul pas era să gasesc un nume. Am hotărât că cel mai potrivit este Megarock. Făcusem chiar și un logo și deja simțeam că sunt cu un pas înainte. Totuși era aproape imposibil să găsesc oameni competenți. Chiar dacă nu aveam cu cine să repet, am nceput să compun. În câteva zile i-am arătat lui Aurelian o idee, el a completat cu o idee a lui, astfel apărând prima piesa a trupei: Frica De Moarte.
L-am adus iar pe Alexandru în trupă și am nceput să compunem noi și noi piese: Pedeapsa Capitală, Megarock, Creatura etc.
Alexandru nu mai cânta la bass, acum era toboșar.
Încă o experiență eșuată a fost încercarea de a procura niște tobe. Muzical nu se mai întâmpla nimic, așa că, din lipsă de ocupație, am schimbat numele trupei în White Wolf.